Stručni studiji Zdravstvenog veleučilišta

Zdravstveno veleučilište provoditi će jesenski rok za popunjavanje preostalih upisnih mjesta za pojedine studijske programe, temeljem Državne mature putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta ( http://www.postani-student.hr)

 

Broj upisnih mjesta

Red br

Naziv studija

Broj upisnih mjesta

 
 
 

Redovni studenti

Izvanredni studenti

 
 

1.

Studij fizioterapije

0

2

 

2.

Studij sanitarnog inženjerstva

0

1

 

3.

Studij sestrinstva

0

2

 

4.

Studij radne terapije

0

/

 

5.

Studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike

0

0

 

6.

Studij radiološke tehnologije

0

1

 

7.

Studij fizioterapije u Pakracu

/

4

 

 

Uvjeti upisa

Položeni slijedeći ispiti Državne mature:

  1. Hrvatski jezik (B razina)
  2. Matematika (B razina)
  3. Strani jezik ( B razina)

Uz prijavu na studije Zdravstvenog veleučilišta putem Nacionalnog informacijskog sustava prijava na visoka učilišta (http://www.postani-student.hr) koju je moguće obaviti do 08. rujna 2017., potrebno je priložiti i sljedeću dokumentaciju, najkasnije s 8. rujnom 2017. (ukoliko ste navedenu dokumentaciju priložili prilikom prijave na ljetni upisni rok, istu nije potrebno ponovno donositi):

  1. Potvrdnica pripadajućeg školskog dispanzera o osnovnim zdravstvenim i psihofizičkim sposobnostima za upis na studij pri Zdravstvenom veleučilištu.
  2. Za studij radiološke tehnologije – dokumentacija koja uključuje potvrdu o sposobnosti za rad u zoni ionizirajućeg zračenja (kariogram nije potreban). Predmetnu potvrdu možete zatražiti isključivo od ovlaštenih medicina rada Državnog zavoda za radiološku i nuklearnu sigurnost. Ovlaštene medicine rada možete pogledati ovdje.
  3. Za studij medicinsko-laboratorijske dijagnostike – dokumentacija (potvrdnicu) koja uključuje nalaz oftalmologa koji se odnosi na oštrinu vida i razlikovanje boja
  4. Fotokopiju osobne iskaznice

Kriterije za sastavljanje liste uspješnosti pri upisu studenata u prvu godinu studija putem NVVO možete pogledati ovdje.

Gore navedene predmetne potvrdnice potrebno je dostaviti uz popunjeni obrazac koji se može preuzeti na WEB stranici ZVU-a, http://www.zvu.hr/wp-content/uploads/P_UP_2017.pdf  dostavlja se poštom ili osobno na Zdravstveno veleučilište, Mlinarska cesta 38, 10 000 Zagreb, p. p. 901, s naznakom za razredbeni postupak 2017 uz priloženu kopiju osobne iskaznice kandidata, najkasnije do 8. rujna 2017.

 

Upis

Upis studenata na Zdravstveno veleučilište provodit će se 20. rujna 2017. godine.

Sve detaljne informacije i obavijesti o studiju, upisu studenata pristupnici mogu dobiti u tajništvu Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu, Mlinarska cesta 38, ili na WEB stranici veleučilišta: http://www.zvu.hr.