Apple in Healthcare – New ways to learn, teach and work 2016.

                    Apple in Healthcare – New ways to learn, teach and work 2016

Program konferencije “Apple in Healthcare New ways to learn, teach and work 2016.” koja počinje u petak 18. ožujka 2016. godine, Zdravstveno veleučilište, Mlinarska cesta 38 i Ksaver 209, Zagreb možete pogledati ovdje.

Ovogodišnja konferencija temelji se na uspješnim iskustvima prošlogodišnje konferencije „Apple in Healthcare – New ways to learn, teach and work 2015“, na kojoj su sudjelovali renomirani gosti iz regije, predstavnici visokoškolskih ustanova iz RH te predstavnici Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta i Ministarstva zdravlja. Plenarna izlaganja održali su gosti predavači Marc Van Biesen, predstavnik tvrtke Apple, Rainer Pirker, predstavnik tvrtke IBM i Gareth Frith s Instituta za medicinsko obrazovanje iz Leedsa (Leeds Institute of Medical Education). Ishodi konferencije potvrdili su naše strateško opredjeljenje za korištenje najsuvremenijim tehnologijama u nastavnim procesima, što unaprjeđuje kvalitetu i samim time omogućava bolje ishode učenja.

Glavni je cilj ovogodišnje konferencije nastavak razmjena iskustava u provođenju nastavnog procesa i uvođenju novih tehnologija između predstavnika visokoškolskih ustanova u Hrvatskoj i regionalnom okruženju te prikaz postignuća primjene tehnologije od posljednje konferencije. Također, cilj je konferencije dalje osnažiti razvoj novih tehnologija u procesu rada, poučavanja i učenja kako bi kvaliteta nastavnog procesa uspješno pratila skokoviti tehnološki razvoj društva.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!