20. konferencija medicinskih sestara i tehničara i 6. konferencija zdravstvenih profesija

Poštovane,
Poštovani,

velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 20. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 6. konferenciju zdravstvenih profesija Crisis management in nursing and healthcare koja se održava 06.-07. svibnja 2021. u Amadria Park kongresnom centru u Opatiji. Zbog trenutne situacije izazvane pandemijom bolesti Covid 19 sudionici će moći pratiti konferenciju uživo, ali i u online okruženju putem platforme za virtualne konferencije. Stavljajući na prvo mjesto zdravlje i dobrobit svakog sudionika, fizički dio konferencije bit će organiziran uz pridržavanje svih epidemioloških mjera i mjera fizičke distance.

U 2020. godini susreli smo se s pandemijom bolesti COVID 19 koja je, uz dosadašnje,  pred nas stavila niz izazova i zahtjeva stoga prateći aktualnu situaciju u zdravstvenom sustavu te u obrazovanju zdravstvenih profesionalca ove godine glavne teme konferencije su:

  • Upravljanje kriznim situacijama u sestrinstvu i zdravstvu
  • Zdravstvene ustanove u kriznim situacijama
  • Sigurnost okoliša
  • Krizno komuniciranje
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalaca

I ovogodišnja dvadeseta konferencija po redu biti će mjesto razmjena znanja i iskustava medicinskih sestra, fizioterapeuta, radnih terapeuta, sanitarnih inženjera, prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, radioloških tehnologa o aktualnim temama iz sustava zdravstva i obrazovanja zdravstvenih radnika. Eminentni stručnjaci iz sustava obrazovanja i zdravstva doprinijeti će radu konferencije kroz plenarna predavanja i panel diskusije vezane uz glavne teme konferencije.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici https://opatija2021.zvu.hr/

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 20. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 6. konferenciji zdravstvenih profesija Crisis management in nursing and healthcare!

 

Predsjedavajući Organizacijskog odbora
Doc. dr. sc. Snježana Čukljek
Prof. dr. sc. Krešimir Rotim

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!