30 godina postojanja Klinike za neurokirurgiju Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice

Poštovani,

PlakatU ime Klinike za neurokirurgiju  Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice, Zdravstvenog veleučilišta Zagreb i Udruge neurokirurga jugoistočne Europe (SeENS) zadovoljstvo nam je izvjestiti Vas da će se  Međunarodni simpozij povodom obilježavanja 30 godina postojanja Klinike za neurokirurgiju Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice održati u Hrvatskoj Akademiji znanosti i umjetnosti 18. studenog 2016.

Klinika za neurokirurgiju Kliničkog bolničkog centra Sestre milosrdnice osnovana je 1986. i ove godine slavi 30 godina neprekinutog rada.  U tom razdoblju Klinika za neurokirurgiju razvila je i održava najvišu razinu kvalitete liječenja neurokirurških bolesnika, edukacije novih specijalista neurokirurga i jačanje veza među neurokirurzima u Europi i svijetu.

Veliko nam je zadovoljstvo i čast da će obilježavanje 30 godina Klinike za neurokirurgiju kao počasni gosti uveličati Profesor Madjid Samii i Profesor Amir Samii iz International Neuroscience Instutite (INI) u Hannover-u, Njemačka.

Profesor Madjid Samii jedan je od vodećih svjetskih neurokirurga, utemeljitelj i predsjednik  International Neuroscience Institute (INI) u sklopu Otto von Guericke Sveučilišta u Hannover-u, Njemačka,  Predsjednik INI Kina u sklopu Capital Sveučilišta u Pekingu i počasni predsjednik  Svjetskog udruženja neurokirurških društava (WFNS).

Ovom prigodom će prof. dr. sc. Madjid Samii biti dodijeljena titula počasnog profesora Zdravstvenog veleučilišta u Zagrebu.

Profesor Amir Samii je glasoviti neurokirurg,  potpredsjednik  International Neuroscience Institute, Hannover,  Njemačka i profesor neurokirurgije na Medicinskom fakultetu u Hannover-u.

 

U nadi za Vašim dolaskom

ostajemo

s poštovanjem,                                              

 

            Prof. dr. sc.  Krešimir Rotim                                      Doc. dr. sc. Tomislav Sajko
                      Dekan ZVU                                                Potpredsjednik Organizacijskog odbora
Predstojnik, Klinika za neurokirurgiju
Predsjednik Organizacijskog odbora                

 

Program simpozija možete pogledati ovdje.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!