Održan kick-off sastanak projekta BeEmTel – Beyond the Emergency. Telecare for Non-Communicable Diseases through Simulation Techniques.

Zdravstveno veleučilište je kao projektni partner od 28. veljače do 2. ožujka sudjelovalo na digitalnom kick-off sastanku projekta BeEmTel – Beyond the Emergency. Telecare for Non-Communicable Diseases through Simulation Techniques koji financira Europska Unija u okviru Erasmus+ programa. Glavni cilj BeEmTel projekta je stvoriti inovativni europski kurikulum posvećen korištenju telemedicinskih sustava u njezi pacijenata s kroničnim bolestima korištenjem inovativnih nastavnih metoda temeljenih na medicinskoj simulaciji.
Na sastanku su uz Veleučilište sudjelovali i ostali projektni partneri – Università del Piemonte Orientale iz Italije kao koordinator projekta, University of Thessaly iz Grčke, Istituto Superiore di Sanità iz Italije, Ludwig-Maximilians-Universität München iz Njemačke, Ministry of Interior i George Emil Parade University of Medicine, Pharmacy, Science and Technology of Targu Mures iz Rumunjske, te pozvani pridruženi partneri iz svakih od zemalja.
Svrha sastanka bila je upoznavanje s partnerima i njihovom ulogom u projektu, te upoznavanje s projektnim planom, ciljevima, aktivnostima i rezultatima projekta.
Uz predstavljanje partnera i projektnih aktivnosti, održane su i prezentacije na temu telemedicine i simulacijskog učenja.

Više o projektu možete pronaći ovdje.

 

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!