Brzo antigensko testiranje na virus SARSCoV-2 studenata Zdravstvenog veleučilišta

Stožer civilne zaštite Republike Hrvatske je dana 28. rujna 2021. godine donio ODLUKU O UVOĐENJU POSEBNE SIGURNOSNE MJERE obveznog testiranja svih zaposlenika zdravstvenih ustanova i ustanova socijalne skrbi na virus SARS-CoV-2 koja je stupila na snagu 4. listopada 2021. godine.

U skladu s tom odlukom, svi studenti su prilikom ulaska u navedene ustanovu a u svrhu sudjelovanja na vježbovnoj nastavi obvezni predočiti EU digitalnu COVID potvrdu ili drugi odgovarajući dokument, primjerice, dokaz o negativnom nalazu PCR testa ili brzog antigenskog testa na virus SARSCoV-2.

Shodno navedenoj odluci, a vodeći računa o provođenju iste, Zdravstveno veleučilište je u suradnji s Ministarstvom znanosti i obrazovanja i Nastavnim zavodom za javno zdravstvo dr. Andrija Štampar, preuzelo obvezu testiranja studenta Zdravstvenog veleučilišta u svrhu pohađanja vježbovne nastave.

Studenti koji ne posjeduju COVID potvrdu a u svrhu pohađanja vježbovne nastave mogu se putem https://student.zvu.hr prijaviti na brzo antigensko testiranje na virus SARSCoV-2. Upute kako se prijaviti na testiranje pogledajte ovdje.

Testiranje će se provoditi svaki radni dan od 07:00 do 08:00 na lokaciji Ksaver 209 Zdravstvenog veleučilišta uz obveznu prijavu putem sustava https://student.zvu.hr sukladno rasporedu testiranja.

Datum i vrijeme

Lokacija

28. ožujak 2022. od 7 do 8 sati

Zdravstveno veleučilište, Ksaver 209, Zagreb

29. ožujak 2022. od 7 do 8 sati

Zdravstveno veleučilište, Ksaver 209, Zagreb

30. ožujak 2022. od 7 do 8 sati

Zdravstveno veleučilište, Ksaver 209, Zagreb

31. ožujak 2022. od 7 do 8 sati

Zdravstveno veleučilište, Ksaver 209, Zagreb

 

 

Studentska služba Zdravstvenog veleučilišta

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!