Centar za rehabilitaciju Stančić – 65. godišnjica

U petak, 25. rujna, obilježena je 65. godišnjica postojanja Centra za rehabilitaciju Stančić. Događaj je otvorila ravnateljica Centra, Sanjica Grbavac, prof. def., uvodnim pozdravom svima okupljenima te presjekom povijesti same ustanove i onoga što Stančić čini danas.

Tom prigodom svečano je otvoren Centar za smještaj volontera s prenoćištem realiziran u suradnji s udrugom „Smiješak za sve“. Obnovljen i uređen prostor nekoć napuštene zgrade odsad će biti mjesto rada, učenja i druženja za volontere, studente srodnih fakulteta koji će moći tamo boraviti za vrijeme svoje prakse, istaknula je predsjednica Udruge „Smiješak za sve“, gđa Marijana Jergović.

Edukacijsko volonterski centar otvorila je gđa Ana Tomašković, novinarka i urednica HRT-a rekavši, među ostalim, kako je HRT dokazao kako ima obvezu i odgovornost promicati senzibilitet prema potrebitima te upozoravati da nam osobe s teškoćama moraju biti prioritet u svakom danu.

U ime Studija radne terapije i Zdravstvenog veleučilišta, događaju su nazočili kolegica Andreja Bartolac i Ozren Rađenović.

 

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!