Delegacija Zdravstvenog veleučilišta u posjeti Radencima i Murskoj Soboti

Delegacija Zdravstvenog veleučilišta u sastavu Mr. sc. Gordana Grozdek Čovčić, voditeljica studija fizioterapije, Dr. sc. Vesna Filipović, voditeljica specijalističkog studija fizioterapije i Prof. dr. sc. Mladen Havelka, dekan Zdravstvenog veleučilišta posjetila je 24. svibnja 2012. godine Radence i Mursku Sobotu, na poziv Europskog središta Maribor Prof. dr. sc. Ludvika Toplaka.

Tijekom posjeta upoznali su se sa studijima sestrinstva, fizioterapije i socijalne gerontologije koje provodi Europsko središte Maribor i razgovarali o mogućoj međunarodnoj suradnji u zajedničkom provođenju predmetnih studija. Ujedno su članovi delegacije, sa svojim izlaganjima, sudjelovali i na znanstvenoj konferenciji organiziranoj od strane Europskog centra Maribor pod naslovom „Suvremeni trendovi u cjelovitom pristupu bolesnicima i starijim ljudima“.

Ovim posjetom dodatno su proširene mogućnosti međunarodne suradnje Zdravstvenog veleučilišta i Alme Mater Europaea čiji je sastavni dio Europski centar Maribor.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!