Izvještaj sa Smotre sveučilišta u Zagrebu 2017.

Zdravstveno veleučilište je uz pomoć Uprave i Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta, već tradicionalno, uspješno sudjelovalo na Smotri Sveučilišta u Zagrebu 2017., održanoj od 23. do 25. studenog u prostorijama Studentskog centra u Zagrebu.

Zdravstveno veleučilište je bogato postavljenim izložbenim prostorom  predstavljalo svoje studije, a posebno se istaknulo s 30 studenata – volontera i nastavnika Zdravstvenog veleučilišta koji su svim zainteresiranim budućim studentima, kolegama te ostalim posjetiteljima Smotre ponosno predstavljali Zdravstveno veleučilište kao obrazovnu ustanovu dugogodišnje tradicije i kvalitete obrazovanja stručnjaka u području zdravstva.

Svim budućim studentima Zdravstvenog veleučilišta pomogli smo pri odabiru jednog od programa preddiplomskih stručnih studija kao i diplomskih specijalističkih studija Zdravstvenog veleučilišta te također pružili informacije o mogućnostima zapošljavanja i karijere po završetku odabranog studija, a time i osvijestili mogućnosti u određivanju svog budućeg profesionalnog usmjerenja. Budući studenti su se upoznali i sa brojnim aktivnostima Studentskog zbora koje obogaćuju cjelokupni doživljaju studiranja na našoj ustanovi.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!