Katarina, Elena, Ivan primili zaslužene nagrade i priznanja za osvojeno 1.mjesto na natjecanju iz njemačkog jezika

Od 20.10.- 22.10.2017. pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike, gđe Kolinde Gabar Kitarović održan je jubilarni 25.stručni skup Hrvatskog društva profesora i učitelja njemačkog jezika u Trakošćanu. U sklopu manifestacije našim studentima Katarini Filipović, Eleni Medved i Ivanu Katiću te njihovoj mentorici, Sandi Marjanović uručene su nagrade i priznanja za osvojeno 1.mjesto na natjecanju iz njemačkog jezika ( Priče o uspjehu zahvaljujući njemačkom jeziku/ Erfolgsgeschichten mit Deutsch )

Član žirija,  Dr.Gerald Hühner, pročitao je iscječak iz njihovog rada te pohvalio izvrsnost i maštovitost kojom se ističe. Predsjednica Hrvatskog društva profesora i učitelja njemačkog jezika, Dr. sc Irena Horvatić Bilić naglasila je da je među 11 pristiglih radova u kategoriji visokoškolskih ustanova iz cijele Hrvatske upravo pobjeda  studenata Zdravstvenog veleučilišta tim veća što su uz znanja iz područja zdravstvenih struka  i medicine na njemačkom jeziku pokazali iznimno široki spektar općeg znanje na jednom visokom nivou.

Svi nagrađeni primili su prigodne darove i diplome, a onaj „pravi“ dar iskoristiti će u siječnju: jednodnevno putovanje u Beč!

Vjerujemo da će to biti jedno lijepo iskustvo.

Čestitke našim studentima i njihovoj mentorici.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!