Na Zdravstvenom veleučilištu održan uvodni sastanak za provedbu projekta „Izrada standarda zanimanja/kvalifikacija uz unaprjeđenje zdravstvenih studijskih programa hr 3.1.15-0051“

U petak 10. srpnja 2015. u 10 sati na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu, održan  održan uvodni sastanak za provedbu projekta „IZRADA STANDARDA ZANIMANJA/KVALIFIKACIJA UZ UNAPRJEĐENJE ZDRAVSTVENIH STUDIJSKIH PROGRAMA HR 3.1.15-0051“

Sudionike sastanka uvodno je pozdravio dekan ZVU dr.sc. Racz nakon čega se skupu obratio i pomoćnik pročelnika Odjela za nastavu,  Frane Mihanović, mag. med. rad. Ispred nositelja projekta. Sukladno dnevnom redu  doc. dr. sc. Vesna Antičević, voditeljica projekta upoznala je partnere i suradnike s ciljevima projekta i elementima projekta, te definiranje uloge OZS-a, partnerskih ustanova i suradnika na projektu;  Filip Dulčić, mag. oec.,  asistent voditeljice projekta upoznao je sudionike s elementom Projektni menadžment i obavijestio o kvartalnom financiranju, te sastavljanju Obrazaca za kontakte (uključujući ustanove, mobitele, e-mail), te komunikacijskom planu, te je postignut dogovor o potpisivanju Sporazuma o partnerstvu nakon izlaganja Ljubica Žunić, dipl. iur., pomoćnice pročelnika za pravne poslove.

Za Zdravstveno veleučilište ovo je prvi veliki iskorak u radu na međunarodnim projektima nakon ulaska Hrvatske u EU i kao partner dat će važan doprinos ostvarivanju ciljeva projekta.

Zahvaljujemo prodekanici za nastavu i studente Snježani Čukljek, prof. i posebno dr.sc. D. Lučaninu na velikom dosadašnjem doprinosu u ostvarivanju partnerstva ZVU na projektu.

Više o projektu možete pogledati na poveznici ovdje.
(Opaska: uvid je moguć djelatnicima uz korisničko ime i lozinku za Sharepoint)

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!