Nagrada rektora na Smotri sveučilišta i visokih učilišta

Kao i svake godine, tako smo i ove, 2019., sudjelovali na Smotri sveučilišta i visokih učilišta u Zagrebu. Program Smotre odvijao se u prostorima Studentskog centra u Savskoj ulici 25.

Zdravstveno veleučilište prezentiralo je svoj bogati edukacijski program novim pristupom, koji se u digitalnom obliku prikazivao i video vezan uz svaki edukacijski smjer Zdravstvenog veleučilišta te dio gradiva koje se obrađuje na Katedri za anatomiju. Najviše pitanja odnosilo se na studij Fizioterapije i Radiološke tehnologije, a za svaki smjer osigurali smo studenta koji će pobliže prikazati i objasniti što se točno u kojoj struci radi.

Također su naši studenti kroz Studentski zbor zainteresiranim maturantima pokazivali postupak reanimacije, te kako pravilno izmjeriti tlak.

I za kraj ne manje važna vijest, kao nagradu za trud, rektor Damir Boras, dodijelio je Zdravstvenom veleučilištu priznanje u kategoriji “Inovativnost u predstavljanju.”

Zahvaljujemo se svim volonterima, profesorima koji su na posjetili i budućim studentima koji su pokazali veliku zainteresiranost za naše studijske programe. U ime Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta posebno bi se zahvalili profesoru Daliboru Kiseljaku, prodekanu Ozrenu Rađenoviću i informatičkoj službi, Ozrenu Diguli i Ivici Kostrecu koji su nam bili od velike pomoći te u suradnji s nama proveli još jednu uspješnu Smotru sveučilišta i visokih učilišta u Zagrebu.

v.d. predsjednika Studentskog zbora, Filip Kolenković

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!