Informacija o održavanju nastave u akademskoj godini 2021./22.

Nastava za studente redovnih studente započeti će 27. rujna 2021. Za studente prve godine studija nastava će započeti uvodnim predavanjima, a za studente druge i treće godine predavanja će započeti prema rasporedu. Rasporedi uvodnih predavanja i nastave biti će objavljeni na mrežnim stranicama Veleučilišta.

Nastava za studente izvanrednih i specijalističkih studija (2. i 3 godina) započeti će 20. rujna 2021., dok za studente prve godine u listopadu prema rasporedima objavljenim na stranicama studija.

Obzirom na propisane mjere nastava za studente svih studija biti će organizirana na način da će se veći dio nastave održavati kontaktno na Veleučilištu i na vježbovnim radilištima. Prisutnost studenata i aktivno sudjelovanje u svim oblicima nastave sukladno objavljenim rasporedima je obvezno.

Nastava će se odvijati u skladu s Preporukama za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za akademsku godinu 2021./2022. koje je Hrvatski zavod za javno zdravstvo donio 2. rujna na zahtjev Ministarstva znanosti i obrazovanja Republike Hrvatske. Mjere možete pogledati ovdje.

Pozivamo sve studente i nastavnike da se cijepe protiv COVID 19 bolesti kako bi što uspješnije održali kontaktnu nastavu u nadolazećoj akademskoj godini, a posebice vježbovnu nastavu u laboratorijima, praktikumima, zdravstvenim i socijalnim ustanovama.

Obzirom na specifičan sustav studiranja zdravstvenih studija, veliki broj nastavnika i studenata kao i propisane epidemiološke mjere očekuje se razumijevanje i suradljivost svih uključenih u nastavni proces kako bi se nastava u još jednoj pandemijskoj godini mogla neometano odvijati.

Sukladno Preporukama za održavanje nastave na visokim učilištima u razdoblju pandemije bolesti COVID-19 uz primjenu protuepidemijskih mjera za akademsku godinu 2021./2022. Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo od 2. rujna 2021. godine Veleučilište je dužno od studenata prikupiti:

  1. Ovjerenu izjavu o preuzimanju obveze mjerenja tjelesne temperature
  2. Status COVID-19 potvrde u svrhu organizacije nastave

Molimo studente da ŽURNO putem sustava eStudent Zdravstvenog veleučilišta ovjere predmetne izjave sukladno uputama.

 

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!