Obavijest studentima izvanrednog studija

Poštovani studenti izvanrednih studija,

Čestitamo na upisu na studij i zahvaljujemo na odabiru studija Zdravstvenog veleučilišta.

Zdravstveno veleučilište je visokoškolska institucija koja obrazuje zdravstvene djelatnike već 50 godina. Misija Zdravstvenog veleučilišta je organizirati i izvoditi najkvalitetnije studijske programe na stručnoj, a u vrlo skoroj budućnosti i sveučilišnoj razini zdravstvenog obrazovanja i tako doprinijeti unapređenju zdravstvenih i etičkih standarda, kvaliteti zdravstvenih usluga, smanjenju zdravstvene potrošnje, unapređenju humanijih odnosa u zdravstvu i zaštiti prava pacijenata. Ovu misiju ostvarujemo izvođenjem europskim standardima prilagođenih studijskih programa, suvremenom organizacijom i kvalitetnim izvođenjem nastave, uz korištenje novih medicinskih i informacijskih tehnologija.

Nastava na izvanrednom studiju održava se u turnusima prema objavljenom rasporedu. Predviđene termine održavanja nastave možete pronaći na stranicama izvanrednih studija. Tijekom turnusa nastava se održava u prijepodnevnim i poslijepodnevnim terminima, a detaljan raspored nastave biti će objavljen na mrežnim stranicama studija najmanje 10 dana ranije. 

Sukladno Pravilniku o studiranju i studenti izvanrednog studija dužni su redovito pohađati nastavu ispunjavati nastavne obveze, a moguće je izostati s 20% nastave. Na prvim predavanjima iz pojedinog kolegija predmetni nastavnik obavijestiti će Vas o Vašim obvezama i načinu ispunjavanja uvjeta za polaganje ispita kao i prisustvovanju pojedinim oblicima nastave.

Za upis u drugu godinu studija potrebno je prikupiti najmanje 53 ECTS boda, te u indeksu imati evidentirane potpise nastavnika (prvi i drugi potpis) kojima dokazujete ispunjavanje nastavnih obveza. 

U slučaju bilo kakvih poteškoća prilikom studija možete se obratiti predmetnim nastavnicima te voditeljima studija. 

Želimo Vam uspješno studiranje!

 

Zdravstveno veleučilište

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!