Obavijest: Upisi na specijalističke diplomske stručne studije

Poštovani,

Obavijest pristupnicima na razredbeni postupak za upis studenata u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Sanitarnog inženjerstva i specijalističkog diplomskog stručnog studija Fizioterapije u akademskoj godini 2019./2020. možete pogledati ovdje.

Obavijest pristupnicima na natječaj za upis u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment u sestrinstvu na Zdravstvenom veleučilištu u akademskoj godini 2019./2020. možete pogledati ovdje.

 


 

Listu uspješnosti za specijalistički diplomski stručni studij Fizioterapije možete pogledati ovdje.

Listu uspješnosti za specijalistički diplomski stručni studij Sanitarno inženjerstvo možete pogledati ovdje.

Obavijest o upisu u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Fizioterapije možete pogledati ovdje.

Obavijest o upisu u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Sanitarno inženjerstvo možete pogledati ovdje.

Obavijest pristupnicima koji nisu ostvarili pravo na upis u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Fizioterapije Sanitarno inženjerstvo možete pogledati ovdje.

Obavijest o upisu u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Menadžment u sestrinstvu možete pogledati ovdje.

Obavijest o upisu u prvu godinu specijalističkog diplomskog stručnog studija Psihijatrijsko sestrinstvo Javno zdravstvo možete pogledati ovdje.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!