Održan 2. Regionalni kongres “Brendiranje i znanstveno istraživanje u sestrinstvu” uz plenarna predavanja profesora Zdravstvenog veleučilišta.

Od 28.-31.5.2014. u  Hotelu Neptun, Brijuni, održan je 2. regionalni kongres “Brendiranje i znanstveno istraživanje u sestrinstvu u organizaciji Psihijatrijskog društva medicinskih sestara i tehničara i briljantnu koordinaciju Zorana Bradaša, dipl. med. tech, diplomanta ZVU.

U uvodnom plenarnom dijelu kongres je otvorio v.d. Dekana Zdravstvenog veleučilišta sa škakljivom temom Utjecaj politike na obrazovanje medicinskih sestara , a izniman interes izazvala je svojim predavanjem  dr.sc Biserka Sedić, prof.v.škole koordinator specijalističkog diplomskog stručnog studija Psihijatrijsko sestrinstvo i pročelnica Katedre za zdravstvenu njegu na ZVU. Visok odaziv publike na njeno predavanje još jednom potvrdio je visoki ugled kojeg naša profesorica ima među kolegicama sestrama i liječnicima psihijatrima, a i šire u struci. Zbornik radova je dostupan u knjižnici ZVU-a. Zvijezda dana bio je doc.dr. Džakula koji je vrlo poticajnim interaktivnim predavanjem propitao pitanja kojih se rijetko sami usudimo pitati i ostavio mnogo tema za promišljanje.

Svih 140 sudionika aktivno su pratili trodnevni skup, imali vrlo konstruktivne rasprave i razišli se uz „vidimo se uskoro na 3. regionalnom kongresu. „

Više na adresi :

http://www.mojamalasovica.hr/novosti/641-0-2-Regionalni-kongres-Brendiranje-i-znanstveno-istra-ivanje-u-sestrinstvu.html

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!