Održan simpozij „Aktualna problematika u radiološkoj tehnologiji“

U petak 25.01.2019., u Klinici za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu, održan je simpozij s naslovom: „Aktualna problematika u radiološkoj tehnologiji“. Zdravstveno veleučilište u Zagrebu bilo je suorganizator skupa.

Voditeljica simpozija bila je prim. dr. sc. Klaudija Višković, dr. med, Pročelnica Zavoda za radiologiju i ultrazvuk Klinike za infektivne bolesti „Dr. Fran Mihaljević“ u Zagrebu i viši predavač Studija radiološke tehnologije. Skup je u ime ZVU pozdravila Prodekanica za nastavu i studente dr.sc. Snježana Čukljek, prof.v.š. te voditelj Studija radiološke tehnologije prof. dr. sc. Goran Roić.

Prvi dio simpozija bio je posvećen kontroli kvalitete električnih uređaja koji proizvode ionizirajuće zračenje, a drugi dio zaštiti od zračenja. Među predavačima bili su Ivanka Herman i Vedran Manestar, radiološki tehnolozi i nastavnici na Studiju radiološke tehnologije.

Skupu su uz radiologe, radiološke tehnologe, medicinske fizičare i djelatnike drugih zdravstvenih profesija nazočili i studenti druge i treće godine Studija radiološke tehnologije.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!