Posjet s University of Applied Sciences Utrecht

Zdravstveno veleučilište i Studij fizioterapije posjetio je gosp. Jasmin Pekarića, magistar fizioterapije i viši predavača iz Nizozemske s University of Applied Sciences Utrecht – The Netherlands Institute for Human Movement Studies – Department of Physiotherapy.

Prodekan za međunarodnu suradnju i razvoj, doc. dr. sc. Tomislav Madžar, održao je sastanak s gosp. Jasminom Pekarićem o mogućnostima daljnje međunarodne suradnje, posebice za studente i nastavnike u programu Erasmus + kao i ostalim potencijalnim projektima. Sastanku su prisustvovale nastavnice Sanda Marjanović, prof. i Lana Klanfar Milanović, mag.rel.int.et.dipl. koje su predstavile iskustva u Erasmusu s našim studentima, i voditeljica Dodiplomskog stručnog studija fizioteraprije, doc.dr. sc. Snježana Schuster.

Gosp. Pekarić održao je zanimljivo predavanje studentima 3. godine preddiplomskog stručnog studija fizioterapije o obrazovanju fizioterapeuta u Nizozemskoj i kliničkoj fizioterapiji. U vrlo interaktivnoj nastavi, objasnio je i značaj aktivnosti studenata i nastavnika u Europskoj organizaciji za visoko obrazovanje fizioterapeuta – ENPHE, budući je Studij fizioterapije Zdravstvenog veleučilišta od ove godine postao njezinim članom.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!