Promovirana 2. generacija studenata specijalističkih diplomskih stručnih studija

ZAGREB, 13. travnja 2012. – Na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu u petak je promovirana druga generacija diplomiranih studenata specijalističkih diplomskih stručnih studija.

Specijalistički diplomski stručni studiji na Zdravstvenom veleučilištu u Zagrebu otvoreni su prvi puta akademske godine 2005./2006. Prvi od njih bio je specijalistički diplomski stručni studij Menadžmenta u sestrinstvu, a kasnije su sa radom započeli specijalistički diplomski stručni studiji kliničkog sestrinstva, javnog zdravstva, psihijatrijskog sestrinstva, fizioterapije te sanitarnog inženjerstva.

Svi specijalisticki diplomski stručni studiji na Zdravstvenom veleučilistu koncipirani su kao programi cjelozivotnog učenja, tj. njihovi polaznici su već zaposleni zdravstveni djelatnici kojima se na taj način omogućuje stjecanje upravo onih novih znanja i vještina koje su im potrebne u obavljanju njihovih svakodnevnih poslova u zdravstvu, ali na višoj razini kvalitete i u okviru širih kompetencija.

Ovog petka, svoje diplome primilo je 54 studenata specijalističkog stručnog studija sanitarnog inženjerstva, 28 studenata specijalističkog diplomskog stručnog studija javnog zdravstva, 48 studenata specijalističkog diplomskog studija menadžmenta u sestrinstvu te 42 studenta specijalističkog diplomskog stručnog studija fizioterapije. Iskrene čestitke!

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!