Studenti sestrinstva u studijskoj posjeti Terapijskom centru Ivanovac

ZAGREB/IVANOVAC – Studenti 3. godine redovnog studija sestrinstva, u sklopu izbornog kolegija Zdravstvena njega ovisnika, posjetili su 31. ožujka 2017. godine Terapijski centar Ivanovac, Humanitarne organizacije “Zajednica susret”, gdje su osim organizacijskih, infrastrukturnih i ustrojstvenih informacija o radu Centra imali priliku i čuti svjedočanstva samih korisnika.

Terapijski centar Ivanovac smješten je na obroncima Psunja, svega 18 km od Okučana. Okružen je šumom, ribnjacima i potocima, a mir i netaknuta priroda idealni su preduvjeti za kvalitetan terapijski rad s ovisnicima. Smještajni kapacitet Centra je oko 30 korisnika.

Osim radnih, grupnih i individualnih terapija, korisnici Centra organiziraju sportske aktivnosti te samostalno brinu o svojoj zajednici kroz radnoterapijske procese, brigu o životinjama, organizaciju prehrane i dr.

Zahvaljujemo Humanitarnoj organizaciji “Zajednica susret”, djelatnicima i korisnicima Terapijskog centra Ivanovac na srdačnoj dobrodošlici, stručnom vodstvu i gostoprimstvu prilikom posjete.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!