Studenti Zdravstvenog veleučilišta na predstavi Srce na sceni

1.prosinca 2014.godine, u organizaciji Studentskog zbora i uz pomoć Uprave, studenti Zdravstvenog veleučilišta sudjelovali su na izvedbi predstave ”Srce na sceni”.

Mjuzikl Udruge osoba s cerebralnom paralizom ”Srce” održavao se povodom obilježavanja Međunarodnog dana osoba s invaliditetom na Sceni Vidra u Zagrebu. Glumci su mladi ljudi s različitim vrstama invaliditeta koji su mjesecima marljivo spremali ovaj Mjuzikl u kojem se isprepliću priče,humor i pjesma. Svojim duhom i jedinstvenim načinom izvedbe oduševili su cijelu publiku i ostavili ih s velikim osmijehom na licu. Studenti Zdravstvenog veleučilišta su tako imali nezaboravno ugodno iskustvo i priliku svjedočiti neugasivoj ljudskoj želji za životom.

U kratkom govoru na kraju predstave Slavko Sobin,scenarist i režiser Mjuzikla,prisutnima je rekao ”kako nije mogao ni slutiti što sve članovi Udruge ‘Srce’ mogu pružiti dok nije počeo s njima raditi”.

Nakon završetka predstave pozitivna atmosfera se vidljivo zadržala u zraku, pa su i naši studenti po završetku predstave imali priliku družiti se s glumcima i čestitati im na velikoj predstavi.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!