Studenti Zdravstvenog veleučilišta sudjelovali su na 14. Europskom sveučilišnom prvenstvu u Rimu

Od 13. do 16. studenog 2014. godine održano je 14. EUROPSKO SVEUČILIŠNO PRVENSTVO U RIMU. Studenti Zdravstvenog veleučilišta natjecali su se u 3 sporta: ODBOJKA (Ž), FUTSAL (M) i KOŠARKA (M). Ostvareni su vrlo dobri rezultati među kojima se ističe plasman odbojkašica među 8 najboljih europskih studentskih ekipa kao i nogometaša koji su se uspjeli plasirati među 16 najboljih europskih studentskih momčadi.

Ispred Službe studenata Europsko sveučilišno prvenstvo u Rimu je podržao Dalibor Kiseljak, dipl. physioth., mag. educ. art. u svojstvu voditelja i sportskog fizioterapeuta, dok je u koordinaciji sportskih, ali i kulturnih aktivnosti upoznavanja Rimskih povijesnih i umjetničkih znamenitosti aktivno sudjelovao Domagoj Vidmar ispred Sportske sekcije Studentskog zbora te kao licenciran turistički pratitelj.

Sportska delegacija Zdravstvenog veleučilišta dostojno je i ponosno na međunarodnoj razini reprezentirala svoju visokoškolsku obrazovnu ustanovu, u segmentu koji je vrijedan i poticajan dio studentskog života.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!