Svečanom sjednicom obilježena 47.obljetnica osnutka Zdravstvenog veleučilišta

Zdravstveno veleučilište je 23. travnja 2013. Svečanom sjednicom obilježilo 47. obljetnicu svog osnutka.

Tom prilikom su, na prijedlog pojedinih studija i Uprave, dodijeljene zahvalnice i Velike plakete umirovljenim nastavnicima i djelatnicima kao i onima koji su dio svog radnog vijeka posvetili Zdravstvenom veleučilištu, pomažući u razvoju nastavne, stručne, znanstvene i drugih djelatnosti.

Zaslužen simboličan znak pažnje, zahvalnicu i Veliku plaketu Zdravstvenog veleučilišta ove godine primili su nastavnici Theodor Dürrigl, Ružica Gračak Babuš, Predrag Keros, Drako Krajcar, Vesna Momčinović, Ante Petrušić, Željko Slemenšek, Ljerka Tomažić, Zdenko Volner te ispred službi Tajništva Dragica Obad.

Osim rada svojih nastavnika, Zdravstveno veleučilište prepoznalo je i napore svojih studenata. Po prvi puta nagrade su dodijeljene najuspješnijim studentima studija prema Pravilniku o nagrađivanju studenata stručnih i specijalističkih diplomskih studija na Zdravstvenom veleučilištu. Studentima je uručeno priznanje i nagrada za najbolji uspjeh tijekom prve i druge godine studija, odnosno za najbolji uspjeh tijekom studija. Za osobito vrijedno zalaganje u aktivnostima Studentskog zbora i doprinos ugledu Zdravstvenog veleučilišta na prijedlog studentskog zbora zahvalnicu je dobila Barbara Mikšić, studentska pravobraniteljica studentica druge godine studija radne terapije.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!