U svečanoj Preporodnoj dvorani Narodnog doma HAZU 8.12.215. održana promocija prvostupnika i diplomanata Zdravstvenog veleučilišta

U svečanoj Preporodnoj dvorani Narodnog doma HAZU 8.12.215. održana druga ovogodišnja promocija prvostupnika i diplomanata Zdravstvenog veleučilišta koji su diplomirali zaključno sa 1.11.2015. godine .

Kroz 8 grupa promovirani su prvostupnici svih 6 preddiplomskih stručnih studija koji se izvode na Veleučilištu, te diplomanti koji su završili specijalističke diplomske stručne studije kliničkog sestrinstva, javnog zdravstva, managementa u sestrinstvu, fizioterapije i sanitarnog inženjerstva.

U svečanoj atmosferi jedne od najljepših palača u Zagrebu, u prepunoj dvorani ispunjenoj gostima, uzvanicima, obitelji i prijateljima pristupnika dekan je u uvodnim govorima podsjetio na povijesnu važnost Preporodne dvorane i pozvao sve sudionike promocija da u uspomeni na slavnu hrvatsku prošlost i u mislima na europsku budućnost budu ponosni što su s uspjehom završili studije na najstarijoj visokoškolskoj ustanovi u Hrvatskoj koja školuje zdravstvene radnike i koja slavi 50 godina uspješnog rada i postojanja tijekom kojih je preko 30.000 zdravstvenih radnika steklo diplome na određenoj razini školovanja na Veleučilištu.

Čestitamo svim promoviranim prvostupnicima i diplomantima i zahvaljujemo svim djelatnicima VU koji su svojim požrtvovnim radom omogućili da još jedna promocija u novim prostorima protekne u svečanom i dostojanstvenom tonu.

Popis promoviranih studenatamožete pogledati na poveznicama.

Stručni studiji:

Sestrinstvo prva grupa

Sestrinstvo druga grupa

Sestrinstvo treća grupa

Fizioterapija

Medicinsko laboratorijska dijagnostika

Radiološka tehnologija

Radna terapija

Sanitarno inženjerstvo

Specijalistički diplomski stručni studiji:

Fizioterapija

Javno zdravstvo

Kliničko sestrinstvo

Sanitarno inženjerstvo

Slike s promcije možete pogledati u galeriji…

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!