Uspješan završetak humanitarne akcije Stop nasilju u obitelji!

ZAGREB/BJELOVAR – Humanitarna akcija pod nazivom Stop nasilju u obitelji!, u organizaciji Studentskog zbora Zdravstvenog veleučilišta uspješno je privedena kraju. Cilj akcije bilo je prikupljanje odjeće, prehrambenih proizvoda i higijenskih potrepština Udruzi za zaštitu žena i djece obiteljskog nasilja Iris.

Zahvaljujući svim donatorima, organizatorima i medijskim pokroviteljima, u akciji je sakupljeno čak 20 kutija hrane, 12 kutija robe, dječji krevetić te mnoštvo higijenskih potrepština koje će, sigurni smo, štićenicima sigurne kuće u Bjelovaru zasigurno mnogo značiti s obzirom na lošu materijalnu situaciju u kojoj se nalaze.

Prikupljene donacije, uz tri računala koje je poklonilo Zdravstveno veleučilište, predane su u utorak 3. travnja 2012.

Iskren osmjeh na licima djece i majki žrtava obiteljskog nasilja nešto je što se teško riječima može opisati – no zasigurno je razlog više da zajedno i dalje ustrajemo u podizanju razine osvještenosti vezane uz ovaj rastući problem.

Akciji su svojim donacijama ili medijskim pokroviteljstvom pomogli i Antena Zagreb, Lush d.o.o, Nurse.hr, Sestrinski edukacijski magazin, Hrvatski nacionalni savez sestrinstva, Pacijent.org, Hrvatska udruga informatike u sestrinstvu te Hrvatsko društvo medicinskih sestara anestezije, reanimacije, intenzivne skrbi i transfuzije.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!