Zahvala Organizacijskog odbora za sudjelovanje na Konferenciji u Motovunu

Dragi prijatelji,

 

Vjerujemo kako nije potrebno opisivati sve aktivnosti koje su realizirane u sklopu
ovogodišnjeg programa Zdravstveni sustav i zdravstvena politika u Motovunu, ali svakako želimo zahvaliti svim sudionicima koji su (kao i uvijek!) aktivnim odnosom i angažmanom učinili da postignemo specifičnu “motovunsku” atmosferu našeg programa.

Posebno smo zadovoljni da je ovogodišnji program bio snažno obilježen sadržajima koje su predlagali ili zatražili sami sudionici, a posebice novim tehnološkim rješenjima i inovacijama koji su predstavljeni! Činjenica da su ostvarene nove suradnje sa zavodima za javno zdravstvo, održane projektne radionice za palijativnu skrb, uključeni redoviti nastavni programi poslijediplomskih studija te angažirani međunarodni stručnjaci…. pokazuje kako Motovun može pružiti optimalne uvjete za intenzivan rad pojedinih profesionalnih skupina i okupiti sve dionike oko aktualnih tema. Naravno na specifičan motovunski način !

Nastup Domskog Band-a iz Brkača te revija filmova dječjeg filmskog i video stvaralaštva o zdravlju bili su poput nagrade nakon napornih stručnih programa.

 

Srdačno vas pozdravljamo i pozivamo da već sada krenemo u pripremu programa za 2016. godinu. /neke vrlo vrijedne prijedloge i sugestije smo već primili/

 

Maja Vajagić
Katarina Sekelj-Kauzlarić
Aleksandar Džakula

 

Tradicionalno, i ove godine naša nastavnica je aktivno sudjelovala u radu Konferencije u Motovunu. Više na linku: http://www.361events.hr/moto2015/program

MOTOV2015

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!