(Hrvatski) 21. konferencija medicinskih sestara i tehničara i 7. konferencija zdravstvenih profesija u Opatiji

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Poštovane,
Poštovani,

velika čast i zadovoljstvo nam je pozvati Vas na 21. konferenciju medicinskih sestara i tehničara i 7. konferenciju zdravstvenih profesija Global trends in nursing and healthcare koja se održava 30.-31. svibnja 2022. u Amadria Park kongresnom centru u Opatiji. Ovogodišnju konferenciju će sudionici moći pratiti uživo, ali i u online okruženju putem platforme za virtualne konferencije.

Pandemija bolesti COVID 19 značajno je utjecala na svakodnevni život  kao i zdravstveni sustav potaknula je niz promjena i  pred nas stavila niz izazova i zahtjeva stoga prateći aktualnu situaciju u zdravstvenom sustavu te u obrazovanju zdravstvenih profesionalca ove godine glavne teme konferencije su:

  • Nove tehnologije i inovacije u zdravstvenoj skrbi
  • Trendovi u obrazovanju zdravstvenih profesionalca
  • Interprofesionalna suradnja u zdravstvu
  • Poduzetništvo u zdravstvu
  • Utjecaj COVIDA 19 na sestrinstvo i zdravstvo

 

I ovogodišnja dvadeset prva konferencija po redu biti će mjesto razmjena znanja i iskustava medicinskih sestara, fizioterapeuta, radnih terapeuta, sanitarnih inženjera, prvostupnika medicinsko laboratorijske dijagnostike, radioloških tehnologa o aktualnim temama iz sustava zdravstva i obrazovanja zdravstvenih radnika. Eminentni stručnjaci iz sustava obrazovanja i zdravstva doprinijeti će radu konferencije kroz plenarna predavanja i panel diskusije vezane uz glavne teme konferencije.

Više informacija o konferenciji možete pronaći na web stranici https://opatija2022.zvu.hr

 

Pozivamo Vas da nam se pridružite na 21. konferenciji medicinskih sestara i tehničara i 7. konferenciji zdravstvenih profesija Global trends in nursing and healthcare!

 

Predsjedavajući Organizacijskog odbora

Prof. dr. sc. Krešimir Rotim
Doc. dr. sc. Snježana Čukljek

 
 
 
 

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!