(Hrvatski) Festival jednakih mogućnosti 2013

Sorry, this entry is only available in Croatian.

Na Festivalu jednakih mogućnosti (F=M) koji se održavao od 21. do 23. svibnja 2013. na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, s dnevnim programskim rasporedom od 10 do 22 sata. Na trodnevnom uličnom festivalu nastupalo je preko 900 izvođača iz zemlje i inozemstva, od kojih oko 600 osoba s invaliditetom, a u organizacijskom timu radi oko 20 stručnjaka i 130 ciljanih volontera.  

Od 130 volontera F=M-a tradicionalno i ove godine sudjelovalo je 16 studenata stručnih studija Zdravstvenog veleučilišta, koji su svojim volonterskim radom pokazali želju za stjecanjem novih dragocjenih iskustava i znanja u radu s osobama s invaliditetom.

Ovim putem ponosno Vam predstavljamo studente-volontere ovogodišnjeg F=M-a, studenti Radne terapije: Antonija Salopek, Ana Čutura, Mile Butorac, Ivana Bašić, Zrinka Stipetić, Lea Črček, Marta Šprajc, Tanja Kljajić, Marija Bortiek, Sanja Lulić, Marta Križanić, Valnea Tkalčec, Petra Kolarić, Tea Penić i Ivana Slavi; Medicinsko-laboratorijske dijagnostike: Dora Penić

F=M je tradicionalna međunarodna manifestacija urbane kulture čiji program izvode osobe s invaliditetom, zajedno s drugim glazbeno-scenskim i likovnim umjetnicima. Svrha Festivala je predstavljanje stvaralačkih mogućnosti izvođača programa, šireći poruku da i osobe s invaliditetom trebaju uživati ista prava i obveze poput drugih građana.

 

 

 

 

 

 

 

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!