Studenti Zdravstvenog veleučilišta sudjelovali na izvedbi predstave Smisao života gospodina Lojtrice

Na inicijativu studenata fizioterapije uz podršku nastavnika Dalibora Kiseljaka te uz pomoć Studentskog zbora i Uprave Zdravstvenog veleučilišta,studenti su 15. siječnja sudjelovali na izvedbi predstave ”Smisao života gospodina Lojtrice” u Kulturnom centru na Pešćenici ‘KNAP’.
”Predstava je na scenu iznjela sve ono što jako dobro poznajemo iz života: bahatost, surovost i nerazumljivost liječnika, izvanjsku sladunjavost i unutarnja izdajstva bračnih partnera, šefovsku opsjednutost tobože “duhovitim” primjedbama čiji je cilj degradirati zaposlenike, kolegijalno licemjerje… bavljenje fenomenom kancerogenosti: nastanka i razvoja kobne bolesti, njezinih uzroka i pogrešnih dijagnoza, zazora od oboljelih te činjenice da dugotrajna poniženja doista polako narušavaju obrambene zdravstvene funkcije tipičnog građanina Republike Hrvatske. ”
Nataša Govedić, ‘NOVI LIST’
Glumci predstave su svojom odličnom izvedbom dobro nasmijali studente i po završetku predstave su omogućili kratko druženje te priliku za fotografiju kao uspomenu na lijepo druženje i kulturno uzdizanje.
Velike zahvale nastavnicima koji su podržali inicijativu studenata i također prisustvovali na predstavi, Daliboru Kiseljaku dipl.physioth. i Ivani Crnković dipl.physioth.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!