Zdravstvenom veleučilištu dodijeljena zahvalnica Dnevnog centra za rehabilitaciju djece i mladeži Mali dom

Zdravstvenom veleučilištu dodijeljena zahvalnica

Prigodom desete godišnjice rada Dnevnog centra za rehabilitaciju djece i mladeži Mali dom – Zagreb dana 9. svibnja 2019. godine u hotelu Panorama održano je svečano obilježavanje godišnjice. Uz prigodne riječi ravnateljice i uzvanika prisutnim sudionicima skupa pozdravne riječi uputio je i doc. dr. sc. Tomislav Madžar kao izaslanik Predsjednice Republike Hrvatske i Prodekan za međunarodnu suradnju i razvoj Zdravstvenog veleučilišta. Tom prigodom Zdravstvenom veleučilištu dodijeljena je zahvalnica za dugogodišnju uspješnu suradnju.

Svečanom obilježavanju nazočile su i nastavnice Katedre za fizioterapiju Zdravstvenog veleučilišta doc. dr. sc. Gordana Grozdek Čovčić, Mirjana Telebuh, dipl. physioth. i Mihaela Grubišić, dipl. physioth.

U nastavku svečanog skupa održana je i Konferencija pod nazivom „Iskustva prošlosti kao odgovor na izazove budućnosti“ čija su aktivne sudionice Jelena Špionjak, mag. physioth. i Jasminka Gagula, mag. physioth., vanjske suradnice Katedre za fizioterapiju Zdravstvenog veleučilišta, s temama: „Transdiciplinarni pristup u procjeni – prednosti i izazovi“, „Funkcionalna procjena kod djece s višestrukim teškoćama“ i „Podrška usmjerena obitelji – primjena transdiciplinarnog pristupa“.

Poveži se

Pretplatite se na naš RSS kako biste bili u tijeku sa novostima!